Pages Menu
Categories Menu

Informatie

Kinderpsycholoog Annick Gathier

Kinderpsycholoog Annick Gathier


Annick Gathier is afgestudeerd kinderpsycholoog en heeft gewerkt als ambulant begeleider en gedragskundige op basis- en middelbare scholen in Nijmegen.  

Sinds 2014 is heeft zij haar praktijk DOpp Amsterdam geopend en begeleid zij leerlingen van verschillende basis- en middelbare scholen in de stad. Daarnaast heeft zij contacten met meerdere basisscholen voor het uitvoeren van psychologisch onderzoek.

Annick is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) (lidnummer: 220351) en houdt zich aan de Beroepscode voor Psychologen van het NIP.

 

Praktijk DOpp Amsterdam kinderpsychologie

Praktijk voor kinderpsychologie


DOpp Amsterdam is een praktijk voor kinderpsychologie en is opgericht door Annick Gathier. In de praktijk kunnen kinderen, ouders en docenten terecht voor advies, onderzoek en begeleiding.

DOpp heeft twee locaties. De praktijk aan huis (op de Overtoom) zorgt voor een rustige en huiselijke sfeer, waar kinderen zich snel op hun gemak zullen voelen. De locatie in de Pijp is een rustige en lichte plek waar kinderen in alle rust kunnen werken. 

DOpp staat voor:
Diagnostiek en Onderwijsondersteuning
En natuurlijk voor DO, oftewel doen!
De pp staat voor psychologiepraktijk

Kijk bij contact voor de adressen en de plattegrond van de praktijk.
KvK-nummer: 61989711

DOpp Amsterdam kinderpsychologie

DOpp Amsterdam is geopend op:

maandag: 09.00-18.30
dinsdag: 09.00-18.30
woensdag: 09.00-18.30
donderdag: 09.00-18.30
vrijdag: 09.00-18.30
zaterdag: op aanvraag voor onderzoek

 
Sleep bestanden om te uploaden
Sleep bestanden om te uploaden

Aanmelden kan telefonisch of door het aanmeldformulier in te vullen. Er wordt zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek ingepland. Tijdens dit gesprek bespreken we welke hulpvragen er zijn, of onderzoek gewenst is en welk begeleidingstraject passend is.

Het kennismakingsgesprek duurt een half uur, is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Kinderen tot 16 jaar worden aangemeld door hun ouders/verzorgers. Jongeren ouder dan 16 kunnen zichzelf aanmelden.

 
 
Sleep bestanden om te uploaden
Sleep bestanden om te uploaden

DOpp Amsterdam voelt zich verantwoordelijk om uw privacy en die van uw kind te beschermen. Kinderpsycholoog Annick Gathier houdt zich aan de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Uw persoonsgegevens of onderzoeksverslagen worden nooit verstrekt aan derden zonder toestemming.

 
 
Sleep bestanden om te uploaden
Sleep bestanden om te uploaden

DOpp Amsterdam heeft geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. U ontvangt een factuur die u kunt opsturen naar uw zorgverzekeraar. Informeer vooraf zelf of en hoeveel uw zorgverzekeraar vergoedt.

 
Sleep bestanden om te uploaden
Sleep bestanden om te uploaden