Informatie

Kinderpsycholoog Annick Gathier
Praktijk DOpp Amsterdam kinderpsychologie

Kinderpsycholoog Annick Gathier


Annick Gathier is afgestudeerd kinderpsycholoog en heeft gewerkt als ambulant begeleider en gedragskundige op basis- en middelbare scholen in Nijmegen.  

Sinds 2014 heeft zij haar praktijk DOpp Amsterdam geopend. Met veel enthousiasme begeleid zij kinderen en/of ouders. Daarnaast heeft zij contacten met meerdere basisscholen voor het uitvoeren van psychologisch onderzoek.

Annick is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) (lidnummer: 220351) en houdt zich aan de Beroepscode voor Psychologen van het NIP. 

 

Praktijk voor kinderpsychologie


DOpp Amsterdam is een praktijk voor kinderpsychologie en is opgericht door Annick Gathier. In de praktijk kunnen kinderen en ouders terecht voor advies, onderzoek en begeleiding. DOpp is gevestigd aan de praktijk aan huis op de Overtoom. Door de huiselijke sfeer voelen kinderen zich snel op hun gemak. 

DOpp staat voor:
Diagnostiek en Ondersteuning
En natuurlijk voor DO, oftewel doen!
De pp staat voor psychologiepraktijk

Voor de contactgegevens, zie contact.
KvK-nummer: 61989711

DOpp Amsterdam kinderpsychologie

DOpp Amsterdam is geopend op:

maandag: 09.00-18.30
dinsdag: 09.00-18.30
woensdag: 09.00-18.30
donderdag: 09.00-18.30
vrijdag: 09.00-18.30
zaterdag: op aanvraag voor onderzoek

 
Sleep bestanden om te uploaden
Sleep bestanden om te uploaden

Aanmelden kan telefonisch of door het aanmeldformulier in te vullen. Er wordt zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek ingepland. Tijdens dit gesprek bespreken we welke hulpvragen er zijn, of onderzoek gewenst is en welk begeleidingstraject passend is.

Het kennismakingsgesprek duurt een half uur, is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Kinderen tot 16 jaar worden aangemeld door hun ouders/verzorgers. Jongeren ouder dan 16 kunnen zichzelf aanmelden.

 
 
Sleep bestanden om te uploaden
Sleep bestanden om te uploaden

DOpp Amsterdam voelt zich verantwoordelijk om uw privacy en die van uw kind te beschermen. Kinderpsycholoog Annick Gathier houdt zich aan de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Uw persoonsgegevens of onderzoeksverslagen worden nooit verstrekt aan derden zonder toestemming.

 
 
Sleep bestanden om te uploaden
Sleep bestanden om te uploaden

DOpp Amsterdam heeft geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. U ontvangt een factuur die u kunt opsturen naar uw zorgverzekeraar. Informeer vooraf zelf of en hoeveel uw zorgverzekeraar vergoedt.

 
Sleep bestanden om te uploaden
Sleep bestanden om te uploaden